19. januar 2021 Upis (registracija)  Prijava 
Uputstvo za korišćenje pomoci

Da bistze koristili pomoc kliknite naslov rubrike koja vas podseća na željenu pomoc i zatim kada se pojavi kratko objasnjenj kliknite na read more ako vam rubrika odgovara.

========================================================================

 Ispis   
Pretraga i Naslovi rubrike Pomoć
 Ispis   
Pomoć
Objavljivanje (upisivanje) novosti na sajtu sela Isakova.

Kada se prijavite (ulogujete) iznad novosti se pojave linkovi. Da bi objavili (dodali) novost kliknite na link "Dodati novost"

Posle klika na linku otvara se novi prozor. U gornjem delu u rubrici "Sadržaj" na liniji "Naslov" je neophodno (obavezno) upisati naslov novosti.

Takodje je potrebno izabrati kategoriju u rubrici "Kategorije" klikom na kockicu ispred željene rubrike.

Posle upisivanja naslova i odabiranja kategorije, potrebno je upisati kratk sadržaj ili celu novost pod uslovom da je kratka i ne prelazi dve tri linije u rubrici "Sadržaj".  Upotreba okvira za upisivanje sadržaja je slična upotrebi Microsoft Word-a.

Sledeće rubrike sve do dugmeta za objavljivanje nisu obavezne a možete ih koristiti da biste ulepšali upisanu novost ili za duži tekst novosti.

Rubrika "Objavljivanje" vam omogućava da izaberete datum kada će se vaša novost pojaviti ili nestati na stranici. Rubrika nije obavezna i savetujemo vam da je preskočite. Ako je preskočite novost će biti objavljena odmah posle klika na dugme za objavljivanje.

U rubeici "Igled novosti" poželjno je ali nije obavezno da izaberete fotografiju koju cete prikljuciti novosti. Dovoljno je da kliknete na meni (malu strelicu) na liniji "Naziv datoteke" i izaberete sličicu po imenu.

 

Sledeća rubrika "Link novosti"  vam omogućava da vašu novost spojite sa spoljnim linkom. Za to je dovoljno da kliknete na kružić ispred linije URL (hiperveza na spoljašnji materijal). Ako neželite da novost linkujete preskočite rubriku i ostavite zabeležen kružić "Ništa".

Rubrika detalji "Detalji novosti" vam omogućava da upičete duži tekst a koristi se isto kao i rubrika "Sadržaj". I ova rubrika nije neophodna (obavezna)

Preostaje vaj još da klikom na dugme "Objavi novost" objavite (poćsaljete direktno na sajtu) upisanu novost ili je sačuvate (ažurirate) kako biste nastavili drugi put pisanje klikom na dugme "Sačuvaj novost". Dugme "Dodati/Promeniti stranicu" vam omogućava da dodate ili promenite celu stranicu na ovom sajtu vezanu za novost.

Ako vam objašnjenje nije pomoglo, obratite se administratorima sajta na stranici "Vaša pitanja"

 

 


   BackToCategory    1 of 1
 Ispis   
Anketa
Da li zelite da ucestvujete u sakupljanju skolskih i starih fotografija isakvcana.


Pošalji glas  Prikaži rezultat
 Ispis   
Isakvčani
Moto klub isakovo
 Ispis   
Partneri
 Ispis   
Foto album
TRIO_FAN.jpg
 Ispis   
Korisnici na mrezi
Članstvo Članstvo:
Poslednji novi korisnik Poslednji: ArielleParam
Novi korisnici danas Novi korisnici danas: 0
Novi korisnici juče Novi korisnici juče: 0
Broj korisnika Ukupno: 459

Članova na mreži Članova na mreži:
Posetioci Posetioci: 3
Članovi Članovi: 0
Ukupno Ukupno: 3

Mrežno Mrežno:
 Ispis   
Novosti sela  |  Foto album  |  Foto Isakvčana  |  Informacije  |  Linkovi  |  Stara vezija  |  Vicevi dana  |  Vasa pitanja  |  Pomoć  |  Folklor
Copyright 2007 by isakovo.com   |  Izjava o privatnosti  |   Uslovi upotrebe
Concepted by Isakovo.com