12. avgust 2020 Upis (registracija)  Prijava 
Uputstvo za korišćenje pomoci

Da bistze koristili pomoc kliknite naslov rubrike koja vas podseća na željenu pomoc i zatim kada se pojavi kratko objasnjenj kliknite na read more ako vam rubrika odgovara.

========================================================================

 Ispis   
Pretraga i Naslovi rubrike Pomoć
 Ispis   
Pomoć
Dodati fotografije na stranici Foto Isakvčana

Kliknite na levi meni "Foto Isakvčana".

Iznad već prenetih fotografija kliknite na meni "Dodati novu fotografiju" (ovaj meni je dostupan samo posle registracije i prijave na sajtu).

Ostavite već izabran album "Isakvčani" i kliknite na link "Dalje" pored strelice .

Kliknite na dugme "Izaberite fotografiju" kako biste izabrali fotografiju na vašem računaru i preneli je na sajtu.

Posle klika vam se otvara prozor pomoću koga birate fotografije na vašem računaru. Da biste izabrali i preneli više hotografija odjednom držite pritisnute dirke na tastaturi "Shift" (veliko slovo) za grupu fotografija koje se prate ili "CTRL" pomoću koje birate fotografije koje se ne prate klikom i nakon toga kliknite na dugme "otvoriti" koji je na jeziku vašeg računara.. Takodje možete staviti fotografije jednu po jednu ponovnim klikom na dugme "Izaberite fotografiju" posle završetka prenošenja predhodne.

Kada ste kliknuli na dugme otvoriti pojavi vam se sledeće. Prikazuje da li se fotografije uspešno prenose. Neophodno je da fotografije budu u formatu JPG, GIF ili PNG.

Kada vidite u donjem delu fotografije koje preneli znači da je prenos uspeo. Kliknite zatim link "Dalje" pored strelice a iznad fotografija.

Ako se fotografije ne pojave u donjem delu bilo da piše da je uspelo ili ne znači da prenos nije uspeo. Probajte da obrišete privremene internet fajlove, promenite navigator ili stavite manje po veličini i težini fotografije. Ako i ove manipulacije ne omoguće prenos fotografija pošaljite ih na mail info@isakovo.com

Ako je prenošenje uspelo, preostaje vam samo da upišete naslov i opis fotografija na linijama respektivno "Naslov" i "Opis" i na kraju kliknite na "Sačuvati sve". Moderacija je isključena i fotografije se direktno pojavljuju na sajtu. Pri prvom ispadu uključicemo moderaciju (proveru fotografija pre prenošenja na sajt.  Za bilo koju promenu ili brisanje obratite se na mail info@isakovo.com.


   BackToCategory    1 of 1
 Ispis   
Anketa
Da li zelite da ucestvujete u sakupljanju skolskih i starih fotografija isakvcana.


Pošalji glas  Prikaži rezultat
 Ispis   
Isakvčani
...........
 Ispis   
Partneri
 Ispis   
Foto album
DSCN7379
 Ispis   
Korisnici na mrezi
Članstvo Članstvo:
Poslednji novi korisnik Poslednji: FilomenaHear
Novi korisnici danas Novi korisnici danas: 0
Novi korisnici juče Novi korisnici juče: 1
Broj korisnika Ukupno: 450

Članova na mreži Članova na mreži:
Posetioci Posetioci: 1
Članovi Članovi: 0
Ukupno Ukupno: 1

Mrežno Mrežno:
 Ispis   
Novosti sela  |  Foto album  |  Foto Isakvčana  |  Informacije  |  Linkovi  |  Stara vezija  |  Vicevi dana  |  Vasa pitanja  |  Pomoć  |  Folklor
Copyright 2007 by isakovo.com   |  Izjava o privatnosti  |   Uslovi upotrebe
Concepted by Isakovo.com