11. decembar 2017 Upis (registracija)  Prijava 
Novosti dana
isakovo.com

Brnabić. Bili smo pred bankrotom
Veoma sam ponosna na to što Srbija spada u kandidate koji imaju najveće izglede da uđu u EU, izjavila je premijerka Ana Brnabić. Ona je u intervjuu za "Blik" rekla i da je više interesuju reforme. "Njih ne sprovodimo za EU. Ako ih ne sprovodimo pre pristupanja, EU nam više neće nuditi mnogo prednosti. Mnogi kvalifikovani stučnjaci napustili bi zemlju i obrnuto: EU više neće hvaliti Srbiju kao investiciono tržište. Želimo da postanemo članica koja može da doprinese", rekla je Brnabić.

Maduro proglasio pobedu pa "zabranio" opoziciju
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro proglasio kasno sinoć pobedu na lokalnim izborima obeleženim bojkotom glavnih opozicionih stranaka. "Pobedili smo u više od 300 od ukupno 335 opština", rekao je Maduro na mitingu u Karaksu posle zatvaranja birališta.

Požar na N. Beogradu: Roditelji spasili dete
Tri osobe povređene su rano jutros u požaru u Bulevar Milutina Milankovića u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Opekotine su zadobili muškarac od 40 godina i žena od 35 godina, a dvogodišnje dete koje se takođe nalazilo u stanu nema opekotina, ali je inhaliralo dim pa je prevezeno na Institut za majku i dete. Otac i majka prevezeni su na Vojno medicinsku akademiju.

Povlači se bebi hrana zbog salmonele, ima je i u Srbiji
Francuska je naredila zabranu prodaje i povlačenje iz više država nekoliko mlečnih bebi formula i proizvoda za ishranu beba. Na spisku i Srbija. Reč je o proizvodima francuskog giganta mlečne industrije "Laktalis" u kojima je otkrivena bakterija salmonele.

Vremenski haos u V. Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj...
Dok je kod nas prolećno vreme, sa snežnim nevremenom bore se u Velikoj Britaniji i Nemačkoj. Otkazano na stotine letova. Narandžasti meteoalarm i u Francuskoj. Letovi su otkazivani ili odlagani širom Velike Britanije i Nemačke. Kako prenosi britanski "Indipendent", stotine letova je otkazano ka i sa aerodroma Hitrou i Stansted u Londonu, aerodroma u Birmingemu i aerodroma Ist Midlands u Lesterširu. Aerodromi Stansted i Luton su u prvoj polovini dana bili zatvoreni.

Na hiljade Rumuna na ulicama zbog reforme pravosuđa
Hiljade građana se u nedelju uveče ponovo okupilo u Bukureštu i drugim rumunskim gradovima, na protestima protiv izmene pravosudnog sistema. Kako prenosi Rojters, procenjuje se da se oko 10.000 ljudi okupilo u Bukureštu, a ukupno 20.000 širom zemlje.

Srbija otvara dva poglavlja, "škakljivo" poglavlje 30
Srbija će danas na Međuvladnoj konferenciji u Briselu otvoriti još dva poglavlja u pristupnim pregovorima sa EU - poglavlje 6 i poglavlje 30. Poglavlje 6 se bavi pravom privrednih društava, a poglavlje 30 ekonomskim odnosima sa inostransvom. Analitičari smatraju da je posebno zanimljivo videti kako će se rešiti to poglavlje 30 jer ono znači da Srbija više ne može da ima ugovore, bilaterlane i bescarinske, kao što ih na primer sada ima sa Rusijom.

Od danas više saobraćajaca, kontrolisaće posebno dve svari
MUP od danas sprovodi pojačanu kontrolu saobraćaja usmerenu na vožnju u alkoholisanom stanju i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Ova akcija danas će početi u svim državama članicama organizacije TISPOL (Mreža saobraćajnih policija Evrope).

Pred poslanicima 2.000 amandmana, 918 na budžet
Skupština Srbije počeće danas raspravu o više od 2.200 amandmana podnetih na više zakonskih predloga, među kojima je 918 amandmana na Predlog budžeta za 2018. Skupštinski Odbor za finansije juče je prihvatio amandman šefa poslaničke grupe SNS Aleksandra Martinovića na predloženi budžet za 2018. godinu, koji se odnosi na kredit za put Ljig-Preljina i subvencije Naconalnoj korporaciji za osiguranje kredita.

Gužve na prilazima gradovima, teretnjaci i dalje čekaju
Saobraćaj u Srbiji će biti osetno pojačan ka većim gradovima tokom pre podneva zbog početka radne nedelje, kažu iz AMSS-a. Svi prilazi Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Tari, Divčibarama i Staroj Planini su prohodni i saobraćaj se odvija normalno.

Opet vojne vežbe zbog Severne Koreje
Vojne snage SAD, Južne Koreje i Japana započele su dvodnevne zajedničke manevre u cilju otkrivanja i praćenja raketa Severne Koreje. To su šeste zajedničke vojne vežbe tri zemlje od 2016. godine, a organizuju se dve nedelje pošto je Severna Koreja testirala interkontinentalnu balističku raketu koja je pala u Japansko more.

Na današnji dan, 11. decembar

 Ispis   
Anketa
Da li zelite da ucestvujete u sakupljanju skolskih i starih fotografija isakvcana.


Pošalji glas  Prikaži rezultat
 Ispis   
Isakvčani
vla
 Ispis   
Partneri
 Ispis   
Foto album
46.jpg
 Ispis   
Korisnici na mrezi
Članstvo Članstvo:
Poslednji novi korisnik Poslednji: KerrySetser
Novi korisnici danas Novi korisnici danas: 0
Novi korisnici juče Novi korisnici juče: 0
Broj korisnika Ukupno: 400

Članova na mreži Članova na mreži:
Posetioci Posetioci: 1
Članovi Članovi: 0
Ukupno Ukupno: 1

Mrežno Mrežno:
 Ispis   
Novosti sela  |  Foto album  |  Foto Isakvčana  |  Informacije  |  Linkovi  |  Stara vezija  |  Vicevi dana  |  Vasa pitanja  |  Pomoć  |  Folklor
Copyright 2007 by isakovo.com   |  Izjava o privatnosti  |   Uslovi upotrebe
Concepted by Isakovo.com